Contactinformatie

Binckhorstlaan 117-119, 2516BE, Den Haag

Vragen? Stuur ons een bericht! Info@verhuisbedrijfkiezer.nl
Wat kost een gemiddelde verhuizing bij een verhuisbedrijf?

De kosten van een gemiddelde verhuizing variëren enorm op basis van de grootte van de verhuizing, de afstand tussen de oude en nieuwe locatie en de diensten die je kiest. Maar over het algemeen kun je denken aan een bedrag tussen de €500 en €1500 voor een gemiddelde verhuizing.

Hoe duur is een verhuisbedrijf?

De kosten voor het inschakelen van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van het aantal verhuizers, de grootte van de verhuiswagen en de totale tijdsduur van de verhuizing. Gemiddeld kost een verhuisbedrijf tussen de €40 en €70 per uur per verhuizer.

Hoe duur is het om verhuizers in te huren?

Het inschakelen van professionele verhuizers kan variëren tussen de €25 en €50 per uur per verhuizer. Dit is exclusief de kosten van de verhuiswagen.

Hoe ver van te voren verhuisbedrijf regelen?

Het is raadzaam om minimaal 6 tot 8 weken voor de verhuisdatum een verhuisbedrijf te boeken. Tijdens drukke periodes, zoals de zomermaanden, kan het zelfs verstandig zijn om nog eerder te boeken.

Wat betaal je voor een verhuisbedrijf?

De totale kosten voor een verhuisbedrijf omvatten de kosten van de verhuizers, de verhuiswagen, eventuele extra diensten zoals inpakken en demontage, en eventuele speciale voorwaarden zoals het verhuizen van zware items. Reken op een totaalbedrag tussen de €500 en €2000 voor een standaardverhuizing.

Wat kost een verhuisbedrijf per dag?

Voor een volledige dag verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf, inclusief verhuizers en een verhuiswagen, kun je uitgaan van een bedrag tussen de €800 en €1500, afhankelijk van het aantal verhuizers en de grootte van de verhuiswagen.

Wat zijn de kosten van een verhuiswagen?

Het huren van een verhuiswagen kost gemiddeld tussen de €50 en €150 per dag, afhankelijk van de grootte en het type wagen.

Wat kost een full service verhuizing?

Bij een full service verhuizing wordt alles voor je gedaan: inpakken, uitpakken, monteren, demonteren, enz. De kosten hiervan kunnen variëren tussen de €1500 en €4000, afhankelijk van de grootte van je inboedel en de extra diensten die je kiest.

Wat kost een eenvoudige verhuizing?

Een eenvoudige verhuizing, waarbij je alleen de basisdiensten van een verhuisbedrijf gebruikt zonder extra diensten, kan je tussen de €300 en €800 kosten, afhankelijk van de grootte van de verhuizing en de afstand.