Contactinformatie

Binckhorstlaan 117-119, 2516BE, Den Haag

Vragen? Stuur ons een bericht! Info@verhuisbedrijfkiezer.nl

Privacy Policy van www.kostenvanverhuisbedrijf.nl

-

Verzameling van Persoonsgegevens


Om u de mogelijkheid te bieden om offertes van verhuisbedrijven te ontvangen, vragen wij u om bepaalde persoonsgegevens te verstrekken. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy en zullen uw gegevens uitsluitend verwerken in overeenstemming met de geldende privacywetgeving, inclusief de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De persoonsgegevens die wij verzamelen omvatten uw naam, adres en woonplaats (NAW-gegevens). Wij bewaren deze gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Delen van persoongegevens


De verstrekte gegevens op onze website worden uitsluitend gebruikt om u de gratis en vrijblijvende service aan te bieden. Deze gegevens worden alleen gedeeld met verhuisbedrijven die u offertes kunnen verstrekken. Bij elke aanvraag kunt u uw specifieke wensen kenbaar maken, zodat u relevante aanbiedingen kunt ontvangen. Het gebruik van onze dienst is kosteloos en niet-bindend. Woningverhuizers Groep bv biedt online de mogelijkheid om verhuisbedrijven te vergelijken. Deze diensten kunnen ook beschikbaar zijn op andere online platforms, zoals websites van partners en sociale media. De informatie hieronder geldt voor al onze platforms. Woningverhuizers Groep bv behoudt zich het recht voor om dit Privacybeleid bij te werken.

Toegang tot en Beheer van Persoonsgegevens


Indien u uw persoonsgegevens wilt inzien, corrigeren of verwijderen, kunt u een verzoek sturen naar info@woningverhuizers.nl.

Beveiliging en Gegevensverwerking


Wij hechten grote waarde aan de bescherming van uw privacy en voldoen aan alle wettelijke vereisten. Wij maken uitsluitend gebruik van analytische cookies (zoals Google Analytics, een dienst van Google Inc.) om te analyseren hoeveel bezoekers onze website gebruiken. Deze informatie wordt anoniem verzameld en niet gedeeld met derden. Er is een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google om de privacy van uw gegevens te waarborgen.

Dit privacybeleid is van toepassing op de website ‘www.kostenvanverhuisbedrijf.nl’ en is eigendom van Woningverhuizers Groep bv. Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen.