Contactinformatie

Binckhorstlaan 117-119, 2516BE, Den Haag

Vragen? Stuur ons een bericht! Info@verhuisbedrijfkiezer.nl
Animatie berekenen van kosten

Wat Kost een Verhuizing met een Verhuisbedrijf in 2023? Vraag Nu een Offerte Aan!

Een verhuizing kan een stressvolle ervaring zijn, maar gelukkig kunnen verhuisbedrijven het leven een stuk eenvoudiger maken. Echter, één vraag blijft altijd een beetje een raadsel: wat zijn de kosten van zo’n verhuisbedrijf? In dit artikel geven we je een uitgebreide uitleg over alle mogelijke kosten die je kunt verwachten als je in 2023 besluit te verhuizen met een verhuisbedrijf. Van offertes en verhuiskosten tot extra diensten, je vindt het hier allemaal. En geloof ons, deze informatie wil je niet missen!

Inhoudsopgave

 1. Wat Kost een Verhuisbedrijf Gemiddeld?
 2. Welke Factoren Beïnvloeden de Kosten van je Verhuizing?
 3. Hoe Vraag je een Offerte Aan?
 4. Kosten van Verschillende Verhuisbedrijven
 5. Wat Kost het Transport tijdens de Verhuizing?
 6. Kosten van Erkende vs. Niet-Erkende Verhuizers
 7. Wat zijn de Gemiddelde Kosten van een Verhuizing?
 8. Hoe kun je Besparen op de Kosten van je Verhuizing?
 9. Verhuizen in het Weekend: Goed Idee?
 10. Welke Overige Kosten Kunnen Optreden?

1. Wat Kost een Verhuisbedrijf Gemiddeld?

Wanneer je overweegt om een verhuisbedrijf in te schakelen, is de eerste stap meestal het aanvragen van een offerte. De kosten van een verhuisbedrijf kunnen namelijk enorm variëren. Een gemiddelde prijs van een verhuizing ligt tussen de €400 en €2000, afhankelijk van diverse factoren zoals het aantal meubels, de afstand en extra diensten zoals inpakservice of container transport.

2. Welke Factoren Beïnvloeden de Kosten van je Verhuizing?

De exacte kosten van jouw verhuizing kunnen worden beïnvloed door verschillende zaken. Enkele van de meest voorkomende factoren zijn:

 • De omvang van je inboedel
 • De afstand tussen je oude en nieuwe woning
 • Of je kiest voor extra services zoals inpakservice of pianotransport

3. Hoe Vraag je een Offerte Aan?

Een offerte aanvragen is doorgaans een eenvoudig proces. Maar let op, een goede verhuisofferte bevat meer dan alleen de kosten voor het verplaatsen van je spullen. Het moet ook informatie bevatten over verhuisverzekeringen, eventuele voorrijkosten en een duidelijke berekening van de verhuiskosten.

4. Kosten van Verschillende Verhuisbedrijven

Het is altijd verstandig om offertes van verschillende verhuisbedrijven te vergelijken. De kosten kunnen namelijk behoorlijk verschillen per verhuisbedrijf. Sommige bedrijven bieden bijvoorbeeld een verhuisgarantie aan, wat kan bijdragen aan hogere kosten.

5. Wat Kost het Transport tijdens de Verhuizing?

Bij een verhuizing denk je vaak aan een grote verhuiswagen. Maar wist je dat de kosten voor deze verhuiswagen sterk kunnen variëren? Dit is afhankelijk van de grootte van de verhuiswagen en de afstand die afgelegd moet worden.

6. Kosten van Erkende vs. Niet-Erkende Verhuizers

Het inschakelen van een erkend verhuisbedrijf kan je wat extra kosten opleveren, maar het biedt ook zekerheden zoals een goede verhuisverzekering. Niet-erkende verhuizers kunnen goedkoper zijn, maar dan loop je mogelijk meer risico op schade aan je inboedel tijdens de verhuizing.

7. Wat zijn de Gemiddelde Kosten van een Verhuizing?

De gemiddelde kosten van een verhuizing kunnen variëren op basis van verschillende factoren zoals de omvang van je inboedel en de afstand tussen je oude en nieuwe huis. De gemiddelde kosten van een verhuizing liggen vaak tussen de €600 en €2000.

8. Hoe kun je Besparen op de Kosten van je Verhuizing?

Als je wilt besparen op de kosten van je verhuizing, zijn er verschillende strategieën die je kunt toepassen. Een daarvan is bijvoorbeeld het zelf inpakken van je spullen, wat je bespaart op de kosten van een inpakservice. Ook kun je overwegen om zelf een deel van het transport te verzorgen als je maar een kleine verhuizing hebt.

9. Verhuizen in het Weekend: Goed Idee?

Verhuizen in het weekend kan aantrekkelijk zijn, maar houd er rekening mee dat dit vaak extra kosten met zich meebrengt. Veel verhuisbedrijven rekenen een toeslag voor verhuizingen in het weekend.

10. Welke Overige Kosten Kunnen Optreden?

Naast de standaard verhuiskosten kunnen er ook andere, overige kosten optreden. Denk hierbij aan kosten voor het afvalstorten van overtollige spullen of de kosten voor speciale verhuisdozen zoals garderobedozen.


Samenvatting

 • Een verhuisbedrijf kost gemiddeld tussen de €400 en €2000.
 • Offertes aanvragen is de eerste stap om inzicht te krijgen in de kosten van je verhuizing.
 • Verschillende factoren zoals de grootte van je inboedel en de afstand tussen je oude en nieuwe woning beïnvloeden de kosten.
 • Er zijn mogelijkheden om te besparen op de kosten, zoals het zelf inpakken van je spullen.
 • Verhuizen in het weekend kan extra kosten met zich meebrengen.

Dus, voordat je de sprong waagt en je verhuizing voor 2023 plant, is het belangrijk om je goed te informeren over alle mogelijke kosten. Een goed begin is het halve werk, en dat geldt zeker voor een verhuizing. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan en wees voorbereid!

Recente Artikelen

Man is een bank aan het vehruizen
Kosten bank verhuizen 2023: Voordelige meubeltransport vergelijken
 • oktober 8, 2023
Man is wasmachine aan het verhuizen
Wasmachine verhuizen | vergelijk deze verhuisservice en
 • oktober 8, 2023
Vrouw geeft geld tips
Verhuiskosten fiscaal aftrekbaar in 2023: informatie en
 • oktober 7, 2023

Categorieën